Voor de juiste dynamiek

in jouw team

L'Estro Armonico

 

Al jaren werk ik samen met Esther Uitman – van der Leest. Na jaren als leidinggevende in het onderwijs te hebben gewerkt heeft zij zich onder andere gespecialiseerd in teambegeleiding. Op elk niveau in de school begeleidt zij teams waarbij zij altijd een aanpak kiest die het team nodig heeft. Een enorme koffer met werkvormen en interventies vanuit ervaring en opleiding neemt zij mee. Gecertificeerd op verschillende gebieden hebben we met Esther een ware specialist in huis!

Youfacilitate

 

Deze geweldige club professionals hebben als absolute specialiteit dat ze een traject faciliteren zonder iets te hoeven vinden van de inhoud. Met geweldige interventies als een “omslagdag” brengen ze elk team vele stappen verder! Zonder enige arrogantie, maar met een enorme kennis en (internationale) ervaring zijn ze er om de kern te raken en jouw team daarmee verder te helpen! Trots om samen met hen op pad te zijn.

VanStrategie

 

Voor het maken van (meerjaren)plannen en er voor te zorgen dat er draagvlak is bij alle stakeholders hebben wij de handen ineen geslagen met VanStrategie. Hun specialiteit op het gebied van faciliteren gecombineerd met onze specialiteit op het gebied van onderwijs maakt dit een ijzersterkte combinatie. “Met hoofd en hart én in echte verbinding met elkaar” sluit naadloos aan bij dat waar we bij van den Heuvel Onderwijs zo in geloven!

Stilstaan om vooruit te komen, ook als team!

#helpmijnteamwerktnietmee

Niets is zo vervelend als een team waarbij de samenwerking stokt. Dat kan zoveel oorzaken hebben en wat is het belangrijk om met elkaar de goede flow te hebben. Een team waar iedereen zich veilig, gezien én gehoord voelt! 

Bij van den Heuvel Onderwijs hebben we veel specialisme in het werken met teams. Of het nou gaat over beter vergaderen, professioneel samenwerken of besluitvorming: wij kunnen jou en je team verder helpen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ons proces

Stap 1:

We verkennen met elkaar welke vraag er ligt vanuit de team of vanuit de teamleider. In een (kosteloos) kennismakingsgesprek bekijken we wat er nodig is en wat we voor je kunnen betekenen

Stap 2:

We maken een offerte en doen een inhoudelijk voorstel voor het programma van de eerste sessie. Daarin geven we duidelijk aan wat we gaan doen en wat de teamleden meenemen als ze uit de sessie naar huis gaan. Zo maken we met elkaar het traject dat het beste is voor jouw team!

Stap 3:

Na de sessie evalueren we met elkaar en stemmen we af voor het vervolg. We vragen eerlijke feedback zodat we het beste kunnen afstemmen! Communicatie naar de opdrachtgever is hierin voor ons cruciaal en hebben we hoog in het vaandel staan!

Zij gingen u voor

Wat onze klanten zeggen

De teamsessies hebben dingen bij ons opengebroken en ervoor gezorgd dat we echt met elkaar in gesprek gingen. De fijne sfeer waarin de sessies plaatsvonden waren prettig en heel professioneel.

Roderick Lucassen

Montessorischool-Centrum Hilversum

Esther en Gert zorgden ervoor dat het team zich kwetsbaar durfden op te stellen en concrete stappen te zetten zodat wij verder konden. De sessies waren in een veilige setting en gevarieerd in werkvormen waardoor de focus goed bleef!

Wendy Eilers

Teamleider Nimeto Utrecht

De sessie met ons MT was heel waardevol. Oud zeer kreeg alle ruimte en dat was belangrijk om verder te komen. Er werd veiligheid gecreeërd en de benadering was oordeelloos en respectvol.

De variatie in werkvormen was verrassend en dat zette ons in een actieve stand. Het was een eye opener dat we in één dag zowel een stuk verleden achter ons konden laten en ook nog concrete stappen richting de toekomst konden maken!

Jeroen Waardenburg

Locatiedirecteur, Oostwende College

Wil jij de flow terug in jouw team?

Schroom niet en laat je contactgegevens achter, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Dagelijks actief in het onderwijs

Mensgerichte trajecten

Al meer dan 25 jaar actief in het onderwijs